Aanmelding

Hoe gaat de aanmelding in zijn werk?
Als uw kind vier jaar is, mag het naar school. Uw kind is echter leerplichtig als het 5 jaar is.
Het is verstandig om voor de derde verjaardag van uw kind contact op te nemen met school!

Bij de plaatsing van leerlingen houden we zoveel mogelijk rekening met de wens van de ouder(s).
Voordat een leerling wordt ingeschreven vindt er een kennismakingsgesprek plaats van de school. Dergelijke gesprekken worden gehouden met de directeur en/of de intern begeleider en de ouder(s).
Wanneer u naar onze school belt (of langs komt) ontvangt u thuis (als u dat op prijs stelt) een folder met daarin een beknopte beschrijving van de school. U wordt daarna gebeld door de directeur van de school, (u kan uiteraard ook zelf bellen) om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt de directeur belangrijke zaken over het onderwijs op Het Erf. Ook krijgt u een rondleiding door de school. Verder is er de gelegenheid om vragen te stellen. Na het gesprek krijgt u een inschrijfformulier mee. Deze vult u in en wanneer u deze terug stuurt ontvangt u een schriftelijke bevestiging van de inschrijving van uw kind.
Bij de aanmelding van nieuwe leerlingen volgen we het stappenplan zoals beschreven in de zorgplicht vanuit het samenwerkingsverband. Dit document leest u hier: Zorgplicht in schema

Als uw kind naar school toekomt...
Ongeveer 6 weken voordat uw kind 4 wordt ontvangt u een uitnodiging voor uw kind om te komen wennen op school. Het is wettelijk zo geregeld dat uw kind maximaal 10 dagdelen mag wennen voordat hij/zij vier jaar oud is.

Ongeveer 4 weken voordat uw zoon of dochter naar school komt wordt u uitgenodigd door de onderbouwcoördinator Manda Hania. U hoort de laatste belangrijke zaken van school en u hoort de laatste belangrijke zaken van de start van uw zoon of dochter bij ons op school.

Bij het eerste wenmoment mag u als ouder het eerste half uur in de groep aanwezig zijn.

 

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0318 51 44 14
  • Ronde Erf 2-4
    3902 CZ Veenendaal
  • Postbus 745 Postcode: 3900AS Veenendaal

Begeleiders en Administratie