Algemeen

Het Erf

Als basisschool Het Erf vinden we het belangrijk om het op school voor de kinderen een plek te laten zijn waar ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Ons motto is: Vanuit veiligheid naar kwaliteit. Als team van Het Erf zijn we bezig om dit met elkaar vorm te geven. Ons vertrekpunt hierbij is onze Christelijke identiteit. De bijbel is ons uitgangspunt van handelen .We geven dit vorm vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de Zoon van God is.

We vinden het belangrijk dat er een goede positieve sfeer is. Hier werken we met elkaar hard aan. Zo volgen we de kanjertraining als team, nemen we elk jaar 2 keer een sociogram af en volgen we de ontwikkeling van elke leerling (o.a. CITO).

Tegelijkertijd is het zo dat we graag onze kinderen kwalitatief goed onderwijs willen geven. Hoe we dit vormgeven kunt u verderop op de website lezen en in onze schoolgids.
De opbrengsten zijn belangrijk. Doordat we zoveel mogelijk aansluiten bij de onderwijsbehoefte van onze kinderen denken wij dat we kinderen optimale mogelijkheden kunnen bieden in een veilige leeromgeving waar ze zoveel 'bagage' mee krijgen dat ze zich na de basisschool verder kunnen ontwikkelen tot een volwassen persoon!

Een belangrijk onderdeel bij dit alles is en zijn de ouders. Een goede samenwerking is van essentieel belang. Er is altijd de mogelijkheid om op school een gesprek te hebben maar er zijn ook diverse vaste ouder momenten gepland.

Ouderbetrokkenheid

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0318 51 44 14
  • Ronde Erf 2-4
    3902 CZ Veenendaal
  • Postbus 745 Postcode: 3900AS Veenendaal

Begeleiders en Administratie